Terapeuters och klienters erfareneheter

 

Kvinna ca 50- 55 år söker för Hallux – Valgus. Tidigare opererad för detta. I dag efter Bowenterapin smärtfri.

 

"Jag har upplevt behandlingen mycket behaglig och positiv. Min fot som jag besvärades av pga Hallux Valgus är helt bra, jag har ingen smärta längre. Har också fått enkla tips hur jag kan med enkla grepp förebygga besvären. Fantastiskt att vara smärtfri! Promenerar nu helt besvärsfri. Jag är mycket nöjd. med behandlingen! Jag tänkte att det måste till ytterligare operationer för att korrigera mina opererade halux valgus sedan 10 år tillbaka. Men tack vare denna behandling behöver jag inte bekymra mig om det.

Lotta Lindström 2011

Terapeut: Eva Wahlström - Själens Blomma (Huddinge)

 

 

Man 35-40 år söker för kraftig smärta av Hallux- Valgus. I dag efter behandlingen har han ingen smärta och tåleden är rak.

Ralf van der Schaaf

Terapeut: Eva Wahlström - Själens Blomma (Huddinge)

 

Kvinna 65-70 år söker för höftbesvär

Efter att ha provat ett antal behandlingar i form av Osteopati, naprapati, sjukgymnastik och medicinska utredningar, för min höft och besvär med kronisk diarré under många år, utan att bli av med besvären, har jag nu med ett antal behandlingar av Bowenterapi överrakande fått mycket bra resultat! Jag har fått ett nytt liv med en frisk mage. Mina höfter är smärtfria utan värktabletter, vilket är en stor lycka. På slutet av behandlingen slutade även min glappade käke att hoppa ur led. Bowenterapi passar för mig!

Ingrid Ihelmers 2008

Terapeut: Eva Wahlström - Själens Blomma (Huddinge)

 

 

Exempel Hallux Valgus

Terapeut: Eva Wahlström

 

Foto 1: Före Bowenbehandling :Söker för Hallux båda H/V är opererade för tio år tillbaka. Senorna är mycket spända i tårna.

Vänstra trampdynan gör ont när klienten belastar foten. Smärtan är ömmande skala 5 (där 10 är värst). Höger är OK.

Man kan här se hur klienten belastar utsidan av foten, detta ger en svullnad uppe på fotryggen och att senorna blir spända.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto 2: efter 6:e behandlingen i bowenterapi: Nu har klienten ingen smärta i trampdynorna. Senorna är mjuka och foten har rätat upp sig i rätt läge och svullnaden på fotryggen är borta. Hallux-knölen och svullnaden runt tåleden är nu obefintlig.

 

 

 

Eva - fot 1 Eva - fot 2